wadden.jpg

De eerste dag van ons interne clubkampioenschap Tripletten zit er weer op. Ondanks het wat kleine aantal deelnemers werd er met groot enthousiasme en veel inzet gespeeld. Het verschil tussen de lijstaanvoerder en de hekkesluiter lijkt groot, maar het onderling resultaat werd met slechts 1 punt verschil beslist in het voordeel van de huidige nummer 1. Kortom we kunnen nog allerlei kanten op de tweede dag van dit toernooi (5 maart aanstaande).

Het toernooi wordt dit jaar gekenmerkt door de invallers. An Meijboom speelt in de plaats van Dion Forrer die door ziekte geveld is .Siem Duijn werd als gevolg van een gebroken arm vervangen door Els Jansson. Rina Koster zou worden vervangen door Hans van der Kerkhoff die door gezondheidsproblemen echter ook af moest zeggen waardoor zijn positie weer werd waargenomen door Adam Wysokinski. Gerard werd vervangen door Peter de Wijn. Wij wensen alle zieken veel beterschap en gezondheid.

Hieronder de tussenstand:

Team Punten Saldo
Gerard Schoone, Toon Christiaans, Leo Fakkeldij 4 29
Paul Jansson, John van Molenbroek, Joke Visser 3 11
Frans Ludding, Cor Visser, Henk Hamming 2 1
Dirk van Gelder, Rina Koster, Tineke de Haan 2 -1
Corrie Rustman, An Meijboom, Wouter Meijboom 2 -2
Bert Bleeker, Fien Rietdijk, Tanny van der Hoek 2 -12
Carel Hoeben, Siem Duijn, Marjon Schoone 1 -8
Pieter van de Drift, Rina van Leeuwen, Hansje Cossee 0 -17

Afgelopen donderdag, 2 februari, werd het maandelijkse "Gezellig Gooien" toernooi gespeeld. Zoals gebruikelijk bleek weer dat de naam van het toernooi goed gekozen is. Er worden gezellig fanatiek 4 partijen gespeeld. De deelnemers waren daarbij verdeeld over een A- en een B-Poule.

Winnaars waren deze keer Junior de Jong met Mimi Chang in de A-poule en Ger Komduur met Andries Petersen in de B-poule. (NB dat zijn niet de mensen op de foto's)

 

2feb 2017 1 2feb 2017 2

 

Op het moment van schrijven zijn er alweer 15 teams ingeschreven voor de volgende editie op donderdag 2 maart aanstaande. We kijken er verlangend naar uit.

Laatste dag ZDC

Zondag 26 juni is op het terrein van DGG de laatste dag van de ZDC (Zomer Doubletten Competitie) gespeeld. Het weer werkte enorm mee zodat het voor deelnemers, organisatie en publiek een in dat opzicht geslaagde dag was.

De catering was goed geregeld, buiten in de kleine partytent werd men voorzien van haring en saté.

Er deden 3 teams van DGG mee aan deze competitie. De resultaten van onze mensen waren als volgt:

Poule A3 Joke Visser en Gerard Schoone 2e plaats
Poule A5 Carel Hoeben en Siem Duin 2e plaats
Poule A9 Anneke Visser en Han Beenders 3e plaats
Poule A12 Leo Fakkeldij en Cor Visser 6e plaats

Wie geïnteresseerd is in de volledige uitslag verwijzen we naar de site van afdeling 09.

 

 wittestreep

Foto's clubdag 2016

Schuif met de volgende/vorige door de foto's. Op een foto klikken heet een grotere weergave als resultaat.

 wittestreep

Clubdag 27 augustus 2016

De club dag van 2016 is gisteren onder een schitterende blauwe hemel en op een gezellige, sportieve wijze verlopen.

De deelnemers aan het mêlee toernooi waren verdeeld in twee poules van 20. Na drie wedstrijden zouden de nummers 1 en 2 van poule A samen een finale spelen tegen de nummers 1 en 2 van poule B. Door een klein kinkje in de kabel in de vorm van autopech werd een van de poules helaas gereduceerd tot 18 deelnemers.

Dat mocht de pret uiteraard niet drukken. Toen het stof van de eerste drie partijen was neergedaald bleek dat de finale zou gaan tussen Joke Visser/Frank van Waveren en Fien Rietdijk/Toon Christiaans. De derde plaatsen in de beide poules waren veroverd door respectievelijk Cor Visser en Leo Fakkeldij.

Ga naar boven