bierborden.jpg

Woensdagperikelen

Dit (15-11-2017) was weer zo,n dag waar aan promotie voor het boulen in de breedste zin des woord- werd gedaan. Dit keer bij PUK. Nieuwe wedstrijdleider waarbij je kan merken dat alle begin moeilijk is. Mannen top gedaan vandaag. Jammer dat er zo weinig teams uit het district noord west vertegenwoordigd zijn, anders zou het plaatje helemaal compleet zijn. Maar liefst 6 teams van DGG doen mee aan dit toernooi. Als je ziet dat het toernooi van DGG op donderdag ook al vol zit zijn we goed op weg om een petanque vereniging te worden.
20171115_160300.jpg
Het NPC team staat boven aan in de competitie. Wat mij opvalt is het team gevoel dat je ervaart. Vandaag nog kreeg ik les cq advies van Carel en probeerde dat meteen uit. Dat komt zo positief over en dat is wat ik bedoel met team en club gevoel. Wij hopen dat we volgend jaar zeker een 2e team kunnen begroeten, want we zijn er van overtuigd dat dit de toekomst is voor het boulen. 2 Teams van DGG doen er mee in de doubletten competitie in het district en zijn goed op dreef. Nu maar hopen dat er volgend jaar meer teams gaan mee kunnen doen.

De nieuwe kleding komt er ook aan en er hebben maar liefst ongeveer 35 mensen kleding besteld. Ook dit geeft aan dat er op het ogenblik veel gebeurt in ons clubje. Goed bezette dagen en avonden. Nu hopen dat er nog meer mensen voor toernooien inschrijven, want we komen tot de ontdekking met elkaar dat als meer competitie en toernooien speelt word je beter gaat gooien en dat is weer goed voor je zelf en de club. Dan ga je petanque nog leuker vinden. Zaterdag over week spelen we thuis tegen Atlantic boules. Dit team heeft ook alles gewonnen dus het zou mooi zijn als we het thuis voordeel kunnen mee pakken en dus winnen. Dit was even een verhaaltje voor de liefhebber.

Gerard Schoone

Ga naar boven